RAFAL Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Będe wdzięczny za informacje.A propo wybiera sie ktoś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZimnY Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 ze niby dzis jutro i po jutrze....co?? gdzie?? kiedy?? i z jakiej okazji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 5 jest jutro :buttrock: 6 w sobote a 7 w niedziele :banghead: Kalendarz Ci sie skurczył?? :icon_mrgreen: Zlot robi RR w Lublinie tylko nie wiem dokladnie gdzie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZimnY Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 a kurde myslałem ze wczoraj był 5 a tu psikus za duzo wolnego chyba mam hehe :icon_mrgreen: to znaczy ze to sie juz zaczeło tylko nigdzie nie ma gdzie co i jak...fatalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remy Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Zlot jest nad Zalewem Zemborzyckim. Standart czyli grill, piwko ( dla prowadzących soczek :icon_twisted: ) no i do tego koncerty ( no przynajmniej 1 - wiem bo gra mój kolega o 20 ;) ). Lepszych szczegółów nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 5 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Thx za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virek Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Wybieramy sie jutro (sobota) 12.30 z Rzeszowa. Rafał - wybierasz się/już pojechałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 6 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Będe na zlocie około godz 11-12 jak cos to sie znjadziemy na mijescu .Będe namierzał vtx na rzeszowskich blachach .Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi