szeryfmoto Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Witam. Noszę się z zamiarem kupna Kawasaki en 500. Wybrałem ją ze względu na cenę. Myślę o motocyklu z połowy lat 90-tych. Proszę osoby jeżdżące tą maszyną o opinie na jej temat. Jakie ma słabe i mocne strony?Z góry dzięki za opinie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Użyj opcji "szukaj", wpisz Kwasaki EN, LTD, troche tematów z tym było. Posiuadam poprzednika EN - LTD450, bardzo szybki, zrywny moto. Częsci są bez problemu dostępne, tanie i pasuja od innych kaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeryfmoto Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Thnx za radę. Skorzystałem i już wiem to co chciałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi