omka Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Witam ma ktoś lub wie gdzie oblukam instalacje elektryczną do tego moto HD09 bo odkupiłem ją prawdopodobnie od jakiegoś pseudo mechanika jeżdziłem nią jakiś czas w terenie i się nie przejmowałem kierunkami ani aku ale teraz jak chce wszystko zrobic okazało się ze ładowanie aku do dupy co się okaząło potem aku zaczyna ładowa dopiero jak włącze długie światła więc zonk i musze coś z tym zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 tutaj masz schemat powinien byc raczej od mtxa http://img213.imageshack.us/img213/6581/honda6zk.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omka Opublikowano 3 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 bardzo dzięki dziś siedziałem nad elektryką z 5 godzin a jedyne co udało mi się zrobic to lampe przednią i kierunki chociaż ale jeszcze nie migają no niestety jest to schemat do mb na 6 volt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 mam jeszcze jeden schemat malo wyrazny ale na 12V moze dojdziesz co do czego http://img197.imageshack.us/img197/7554/e7zn.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omka Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 dobra poradziłem sobie już a moze mi ktoś tylko napisa jak jest podłączony tam przerywacz kierunków gdzie jaki kabel tzn. od czego dobra poradziłem sobie już a moze mi ktoś tylko napisa jak jest podłączony tam przerywacz kierunków gdzie jaki kabel tzn. od czego i z tym już sobie poradziłem ale mam teraz ogromne pytanie co to jest za urzadzenie po lewej stronie ramy wychodzą od niego 3 kable zalane jest w gipsie albo ceramice lub coś podobnego i się mocno dośc grzeje do czego to służy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi