szfagier Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Witam!!Czy ktoś może wie jakie łożyska są w Hornecie 600 rocznik 1998. Chodzi mi o tylne koło. Wiem, że w katalogu hondy te łożyska mają symbol 6303 2RS, ale w sklepie z łożyskami (nie hondowskim) to nic nie powie potrzebuje dokładniejszych danych na temat wymiarów tych łożysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebeq Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Jesli niechcesz bądź nie masz gdzie , to kup zamienniki ,najlepiej weź łożysko do jakiegoś specjalistycznego sklepu koleś tam obada pomierzy itp , sprowadzą Ci co chcesz ,tak na marginesie to weź najdroższe jakie będzie , na łożyskach to takich maszyn nie ma co żałować bo to nie smigałki z przed kilkunastu lat.Pozdrawiam Seba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szfagier Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Chodzi mi o to zeby kupic je nie rozbierajac kola i od razu zalozyc. bo jesli rozbiore i bede musial czekac na sprowadzenie to motor bedzie stal nie wiadomo ile.Ja chce juz kupic dopasowane lozyska i od razu je wymienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 6303 2RS To wystarczy. Typowe łożyska 2 stronnie kryte plastikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 na allegro jest jeden allegrowicz/allegrowiczka która sprzedaje łożyska oryginały do motocykli , wydatek nie duży , napisałem model motocykla i przysłali dobre ... polecam http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=99655066 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi