Jerry Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Czolem! Spozniles sie... Secon Edition bylo hoho czasu temu ;).Teraz - jak nazwa 0,5l wskazuje - juz piata edycja :flesje:. Fifth qrna Gear :evil:. Pozdro Zbychu wiem wiem mój to dopieor drugi Rybol i wiem że będę na następnym. A szczegóły są nieistotne :( :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 hej, jestem chętny na 0,5l rybnik edition party :icon_razz: proszę mnie dopisać do listy mających chcicę na Rybol :icon_razz: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 1 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 browar gamoniu nie pamiętasz kto miał kukułkę :/więcej tego specyfiku nie przywiozę hehehehehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Broda Browar pijaaaaaaaaany był wtedy :biggrin: ups przepraszam zmęczony życiem :icon_razz: Jakby co to ja sie pisze na poprawke :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Jesli mozna to i Ja sie na to porywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 No i co :cool: Ja też jadę :bigrazz: Takiej okazji do zobaczenia znów Waszych gębulek nie przepuszczę :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 2 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 hehehehehe oki dostęp do spirytusu jest a i z porterem ni mo problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 No to szykuje sięnowa imprezka ;) Może tym razem puścimy kotwice z dymem?? :cool: I ostrzegam... na Rybol 0.6 będę już mógł przyjechaćna swoim sprzęcie :icon_mrgreen: Na wersji 0.5 jeszcze niestety katamaranem... ;) :icon_biggrin: :biggrin: :D Ale jak jużna moto przyjadę, to zaoram trochę tamtejszego parkingu :bigrazz: pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 3 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 No to szykuje sięnowa imprezka :flesje: Może tym razem puścimy kotwice z dymem?? :) I ostrzegam... na Rybol 0.6 będę już mógł przyjechaćna swoim sprzęcie :crossy: Na wersji 0.5 jeszcze niestety katamaranem... :) :) :buttrock: :buttrock: Ale jak jużna moto przyjadę, to zaoram trochę tamtejszego parkingu ;) pozdr.no to skoro będziesz katamaranem to:SZYKUJ DUPĘ!!!znowu sobie cos pogryzę ;) :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 ooo Broda to może jak będziesz warzył kukułe to zrób troche moim sposobem tzn. 1 litr spirolu + 3 portery + cukier waniliowy i zwykły do smaku :icon_mrgreen: :biggrin: :banghead: .. chłopie to dopiero ma moc !! Na tym nawet moto pojedzie a jak rano sie wyszczasz to trawa sie robi żółta !! :buttrock: Pozdrawiam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Prot - mi coś chodzi po łepetynce, ale poczekam jak wrócicie 'z Wyngier' :lalag: Czy >takie< miejsce pasowałoby?? :biggrin:Super miejscówka !!! :crossy: A da się to spalić ??? Jest tylko jeden warunek że musimy podtrzymywac jej (Astarte) faze i w odpowiednim momencie powiedzieć żeby postawiła :wink: :buttrock: hehePostawiłaaaaa ??? A co Matiz też jedzie ???? :buttrock: Jesli mozna to i Ja sie na to porywam Aaaaaaaa .... powitać Waldiego .... mój ulubieniec się wybiera ... przyjedź, przyjedź zapraszamy :banghead: zmolestujemy Twój mózg, a po kukule zmieszanej z Absynthem rano urwie Ci dupsko ... przyjedź Waldi pliiiiiissssssss :icon_mrgreen: No to szykuje sięnowa imprezka :flesje: tiaaaaaa ... i jeszcze powiedz, że będziesz robił fotki ... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 eee spalić się chyba nie da bo nie ma strzechy na dachu :icon_twisted: ;) :) ale wyburzyć to już prędzej !! a po za tym co my nie wyburzymy?? my nie wyburzymy ?? hehe ;) ;) ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi