Madzik Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 ... to tacy z Was koledzy?? trza bylo dac jakies info... Daniels z cola dobrze by mi wczoraj zrobil :lapad: Nastepnym razem damy znac na pewno ......Monia i juz nie placz :icon_mrgreen: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Nastepnym razem damy znac na pewno ......Monia i juz nie placz :lapad: :icon_twisted: no cos Ty, plakac nie bede, ale do lustra pic nie bardzo lubie....dobra koniec z tym OT :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Witajciefaktycznie wczoraj bardzo ostro było, tak wygladali na początku niezniszczalni (czesc tylko na fotce bo reszta gdzieś latała) :Niezniszczalne andrzejki :D POtem niektórzy troche wymiekli : Poznajecie tego osobnika ???? mały quiz :biggrin: A tu kolejne fota : tu kolejna ekipa Monia oczywiscie już Ci informuje że się szykuje powoli imprezka w piatek badz w sobote, żeby nie było. bede jakies urodzinki wyprawioał ale to wszystko w etapie przygotowań jest wiec wiesz :biggrin: Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Monia oczywiscie już Ci informuje że się szykuje powoli imprezka w piatek badz w sobote, żeby nie było. bede jakies urodzinki wyprawioał ale to wszystko w etapie przygotowań jest wiec wiesz :biggrin: :D zapewne przyjde popatrzec jak sie "niszczycie" :biggrin: a quizu niestety nie udalo mi sie rozszyfrowac :lalag: za malo Was jeszcze znam... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Widzę, że Niezniszczalni zaznaczyli już swój teren w Longu (logo w ramce) :( ??? Wydaję mi się, że tajemniczym osobnikiem jest Norbi chociaż nie jesem pewien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 (edytowane) Niezniszczalni mieli wczoraj takie loty ,ze sie........zniczczyli doszczetnie bo to są niezniszczalni małolaty :clap:faktycznie wczoraj bardzo ostro było, tak wygladali na początku niezniszczalni (czesc tylko na fotce bo reszta gdzieś latała) :Niezniszczalne andrzejki POtem niektórzy troche wymiekli : Poznajecie tego osobnika ???? mały quiz A tu kolejne fota : tu kolejna ekipawidze że z wprawy z fotkami nie wyszedłem i nawet riko aparacikiem niezłe pstryknąłem, swoją drogą dobrze że przejołem aparat przynajmniej jakaś pamiątka jest PS riko fotka kuby tu raczej się nie nadaje :( Poznajecie tego osobnika ???? mały quiz a konkurs jest wyraźnie tendencyjnyprzecież to taki medialny człowiek że wszyscy go znają Edytowane 3 Grudnia 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Łojojojjjj Niezniszczalni mieli wczoraj takie loty ,ze sie........zniczczyli doszczetnie :biggrin: Norbi napij sie jeszcze kielona :flesje: Nieliczni sie tylko trzymali :cool: ,ale bylo szerooooko :clap: jak się pepsi pije to później można innym jechać :) ja się pozberałem przed północą - chce się bawić dalej a tu mnie wiara do auta zaciąga :icon_eek: trudno ! :clap: ... to tacy z Was koledzy?? trza bylo dac jakies info... Daniels z cola dobrze by mi wczoraj zrobil ;)ja nic nie mówiłem, bo przecie na polowaniu byłaś... a to sie nie poluje przez całą noc z noktowizorem :( :icon_eek: :icon_razz: a tak w ogóle - upolowałaś cosik fajnego ? mnie upolowała taka dziewuszka, co ją sztywną wynosili z lokalu - a tak mi się dylać chciało :D dobrze, że Dorcia była w pobliżu :icon_mrgreen: :( next damy znać - słowo zucha :notworthy: :icon_mrgreen: bo to są niezniszczalni małolaty :)odezwał się ten co przyszedł o 22:30 kiedy już 6 :flesje: nie było i na soczkach ciągnął :banghead: :biggrin: :icon_mrgreen: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 ... to tacy z Was koledzy?? trza bylo dac jakies info... ja tez nic nie wiedzialem a mialem wielka ochote sobie podylac :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 ja nic nie mówiłem, bo przecie na polowaniu byłaś... a to sie nie poluje przez całą noc z noktowizorem a tak w ogóle - upolowałaś cosik fajnego ? mnie upolowała taka dziewuszka, co ją sztywną wynosili z lokalu - a tak mi się dylać chciało :icon_biggrin: dobrze, że Dorcia była w pobliżu Z polowania wrocilam o 18 i padlam na pysk :buttrock: pare kilosow w girkach... a nic nie strzelilam, bo nic mi konkretnie nie wyszlo... byly dziki, ale za daleko, byla lania, ale nie na strzal... (zreszta i tak bym jej nie strzelila, lubie "sarenki" :flesje:) ... w sumie padly tylko 4 liski - tak srednio :flesje: next damy znać - słowo zucha :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: no ja mysle :clap: Rico juz cos napomknal, ze sie starszy robi za tydzien :clap: ziuT "ja tez nic nie wiedzialem a mialem wielka ochote sobie podylac " ...nie za wczesnie szczesciarzu do entej potegi ?? :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Jak Norbi jest taki medialny to może jakąś ksywkę mu trzeba wymyśleć :icon_mrgreen: ??? Ja proponuje "Gwiazda Bułagarskiej i okolic" :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 ... w sumie padly tylko 4 liski - tak srednio :wink: lisek - żyjesz ? bo zacząłem sie martwić, czy nie byłeś w tej 4 :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 ...nie za wczesnie szczesciarzu do entej potegi ?? :wink: sikać stojąc na jednej nodze juz umiem wiec tanczyc tez sie naucze :icon_mrgreen: a czy taki ze mnie szczesciarz to nie wiem - nie tak latwo cieszyc sie szczesciem w nieszczesciu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 ... no napewno, ale moglo byc gorzej... skoro nauczyles sie sikac na jednej nodze i masz zamiar na jednej tanczyc, tzn, ze z pozytywnym mysleniem nie jest tak zle :evil: :wink: ... a napewno bedzie lepiej, daj sobie czas... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 (edytowane) Moja imprezka Urodzinowa 9 grudnia br. Witam Wiec tak, zaczynając od tego jakas cyfra mi mija 20 grudnia, z tego powodu że 16 i 17 jest impreza dla dzieciaków z domu dziecka i pić nie będzie można. Wyprawiam je dlatego 9 grudnia (sobota) , nie muszę mówić że OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA wszystkich !!! (nawet spawaczy zapraszam :notworthy: oczywiscie zaczynamy w longu moze gdzies sie dalej przeniesiemy ) pozdrawiam wszystkich ps. pisać kto będzie ZAPRASZAM WSZYSTKICH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edytowane 3 Grudnia 2006 przez Riko Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 OCZYWISCIE ja jestem na urodzinkach RIKUSIA :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi