LUZIPOWER Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 pablo wpadaj wpadaj ! kobita znalazła koszulkę i musiałem się nieźle tłumaczyć !!! :crossy: norbi - wiedziałem, ze zadzowni :bigrazz: on widział w tym z 2 koła mimo ceny sześć ! laska - masz takich kumpli, że szok ! ja był bym semp :( p.s. wiara ze środy wykożystała fote ze mną do swojego filmika: http://www.wrzuta.pl/film/3o8mLz9b7t/palenie_gumy_w_wlkp no i dobrze ! jestem sławny :crossy: następnym razem pokażemy im jak się pali gume :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 (edytowane) JA PIERDZIELE O CO TU CHODZI !!! DWA DNI MNIE NIE MA A TU TYLE POSTÓW...A WIEC PO PIERWSZE TO NIE JESTESMY MAŁOLATY :( TYLKO TROSZKE NIE WYZYCI :bigrazz: Norbi, PW do Ciebie nie dochodza, wiec daje to tutaj :crossy: Honda poszla wczoraj do Wrocka (gosc nią wracal :( ... w taka pogode;) )... wiec nie mam juz czym podjechac do Motorexu :bigrazz: ale dzieki wielkie :( :crossy: Edytowane 30 Października 2006 przez Monia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Niezniszczalni w wersji Longa:)Niezniszczalni nasłuchują:bigrazz:Niezniszczalny striptizer:)To ta część imprezy niezniszczalnych której Pablo już nie pamięta:) a Luzi jest w Matrixie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Gitta - akurat to- to jeszcze pamietam - zreszta nawet jeszcze mam koszulke a do domu wrocilem juz bez koszulki :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Witam!! Dziękuję nie wiem w sumie komu bo zapomniałem Imienia gościa który do mnie dzwonił w sprawie CB 500 ze Złotowa... dzięki wielkie za informacje i za chęć pomocy !! Pozdro dla Poznania i okolic ze Śląska :crossy: :( :bigrazz: :( :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Filmik super wydaje mi sie ze to było krecone jak mielismy zostac na stacji i palic z nimi amy do skoja z pablem luzim riko i norbim pojechaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 dokładnie wtedy to było :bigrazz: Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Honda poszla wczoraj do WrockaGRATKI WIELKE - teraz 600 to już musi być ! bo ta 125 to miała taką chudą oponkę :crossy: :( Gita - wiara już dała cynka z cenzurą ?? Pablo - Pamiętałeś ? koszulke zgubiłeś na dole ! Twój kumpel niechętnie ją dzisiaj brał :( mimo, że była hermetycznie zapakowana :( Laska - bo ja wiem, czy super ? jak my byśmy bylo na tym filmie to było by super ! kto mi wytłumaczy o co chodzi "BROWAROWI" ?? no i jaki matrix ! ? ! :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 GRATKI WIELKE - teraz 600 to już musi być ! bo ta 125 to miała taką chudą oponkę :( :( LUUUUZZZZIIII !!!! od oponki sie odpitol :( wozila moje chude dupsko bezawaryjnie przez caly sezon :( PS. no dobra, troche przypalowa byla... :bigrazz: ale z tym juz koniec :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 WitamDo wszystkich Niezniszczalnych, w trakcie sa opracowania naklejek naszego loga, przyjmuje zapisy kto chetny, beda dwa formaty do wyboru w formie naleiki 10*10 cm tylko mowi ze to bedzie male i nie czytelne i radzi wziac 15 na 15 cm, mozliwe są też większe formaty :crossy: :( ja sobie na soamochod robie na cała tylnia szybę 50 na 50 cm :bigrazz: , no wiecie reklama jest najwazniejsza :( W zamowieniu prosze o info kto i ile i w jakim KOLORZE chce nakleiki !!!! Cena narazie nie ma ale nie bedzie napewno wysoka wrecz po kosztachpapieru bedzie, im wiecej tym taniej chyba kazdy to rozumie pozdrawiam i zycze miłego dnia :( Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Pablo - Pamiętałeś ? koszulke zgubiłeś na dole ! Twój kumpel niechętnie ją dzisiaj brał :crossy: mimo, że była hermetycznie zapakowana :bigrazz: Kórwa Luzi- zapomnialem Ci powiedziec ze on odbierze tylko kurtke - bo to był pracownik z firmy i nie sadze zeby czuł klimaty naszych imprez a koszulke nalezało wy**bac na smietnik bo i tak juz nic z niej nie bedzie - koszulka lezala na moim fotelu jak przyszedlem to pracy i je*ała niemiłosiernie - musialem powiedziec ze to nie moja :crossy: Riko - mi zamów ze 4 szt naklejek w rozmoarze odpowiednim do naklejenia n atylna klape i owiewki motocykla lub przednia szybe motocykla - w kolorze sam nie wiem - chyba biały i czarny po 2 szt - bo nie wiem jakie auto kupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 ROKO ja bym wzioł 15sztuk 15 centymetrowych i ze 2 te giganty po 50cm :bigrazz: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 czy nikogo nie zgarnac po drodze do szkielta ??? (ustalana bedzie nazwa Banku Krwi) post główny u admina) Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 palo - ale luj ! trza było gadać ! a z kąd miałem wiedzieć :( myślałem, że to kumpel ! :bigrazz: masakra :crossy: z naklejkami - zarezerwuje później ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 dajcie cynka co zostalo ustalone u szkieleta ja niestety sie nie wyrobilem droga z jarocina mnie przerosla Riko dla mnie 5szt. tych 15 cm kolor bialy pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi