radek320 Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 NO I STAŁO SIE DOŁACZYŁEM DO KLUBU ZIUTA zgruzowalem moto na torze taki prosty niby zakret mnie pokonał ale wszystko sie dobrze skonczylo ja caly moto ma troche tasmy w kilku miejscach i oboje jestemsy gotowi do dalszego gnojenia pozdro kto widzial ten wie podobno piekny paciak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 NO I STAŁO SIE DOŁACZYŁEM DO KLUBU ZIUTA zgruzowalem moto na torze taki prosty niby zakret mnie pokonał ale wszystko sie dobrze skonczylo ja caly moto ma troche tasmy w kilku miejscach i oboje jestemsy gotowi do dalszego gnojenia pozdro kto widzial ten wie podobno piekny paciak No to dobrze :) A jakieś szczegóły? Teraz juz tak szybko yamaszki nie sprzedaż :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 moge wpaść z yoshirurą ? tylko najpierw zaspawaj koncowke wydechu i zrob 2 male otowry zeby spaliny mialy jakis wylot :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Czy ktos moze mi polecic jakis niedrogi hotelik w Poznaniu. Bo jak mamy ostro imprezowac na zakonczenie to nie bede w nocy po pijaku do domu wracał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 proponowany atak na knajpe w sobote to godz 20.00 knajpa RAPPORT na ul Szewskiej zarezerwowaną mamy loze a raczej osobne pomieszczenie gdzie na wyposazeniu jest rzutnik i wiekla sciana i PS2 wiec bedziemy grac w superbike i pic piwo( a rzadko mozna sie poscigac i nachlac )UWAGA pilne infow związku z tym że chłopaki w klubie Rapport nie wyrobili się z robotą :icon_eek: nie będzie otwarcia w sobotę czyli nasze spotkanko w tym miejscu jest nieaktualne w zamian załawtiona została osobna sala w pubie SVEJK na ul Wieniawskiego (50m od Stajenki) :icon_eek: co prawda nie ma tam rzutnika ani PS2 ale ewentualnie możemy sobie coś sami skombinować póki co mamy zapewnione miejsce i dobry zimny browar :notworthy: :icon_eek: :icon_eek: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 dzisiaj fajnie bylo wiecej niz przecietnie :wink: maniek pokazal nowe triki na bylgarskiej takich co jeszcze niezniszczalnym dobrze nie wycjodza :eek: i zdzjcie relacje jak tam terror na miescie bo niestety ja mam ostanio nocki :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 no ciekawy jestem jakie to tryki ! foty.... !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Jutro mam wolne!!! :eek: możemy zterroryzować co sie da:> :icon_mrgreen: Jutro piątek więc może duzo wiary bedzie mogło wpaść :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 jutro czwartek... :icon_mrgreen: więc nie za dużo ! ja w sobote dopiero wylatuje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 dzisiejszy dzionek zaliczam do udanych ziut pokazał drifty, maniek jazde na przednim kole :eek: :crossy: Później zaliczyliśmy morasko ogólnie to dobrze w ryj było :icon_mrgreen: :wink: :cool: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 No i jeszcze zaliczylismy Norbiego koleżanki :icon_mrgreen: hehefajnie było, nawet w ostatniej chwili poznałem znajome BP i się zorientowałem że muszę skręcic :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 No i jeszcze zaliczylismy Norbiego koleżanki :cool: hehefajnie było, nawet w ostatniej chwili poznałem znajome BP i się zorientowałem że muszę skręcic :biggrin: no to dobrze ze trafiłes do domu polatasz z nami troche to bedziesz znał poznan i okolice jak własna kieszeń :icon_mrgreen: :wink: :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 mnie tam wczoraj nie szło :icon_mrgreen: jakieś foty ze wczoraj są ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 fotki kiepskie bo już niestety jest za ciemno i wychodzą beznadziejnenadrobimy w sobote przy dziennym świetle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 jak sadzicie czy jak przyjade w sobote okolo 14 to bedzie jeszcze latanie na Blugarskiej bo wczesniej raczej nie ma szans - no wewntualnie o 13, 30 jak sie spreze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi