LUZIPOWER Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 nie sraj kiszką ! jak bedzie płot to będzie brama :P damy se rade ! a Norbercik nic sie nie wypowiedział... dojechaliście do chaty ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 a Norbercik nic sie nie wypowiedział... dojechaliście do chaty ?? On nie ma netu w domu tylko w pracy napewno jego wypowiedx bedzie po godz 9 Kto jest chetny na dzisiejsze latanie :crossy: :clap: :) :bigrazz: ja od 17-30 jestem wolny :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 a zapomniałem jeszcze czy ktos zwrócił może uwagę że wokół parkingu idzie już chyba budowa płotu widziałem jakieś roboty ogólnie to widac dużo zmian na stadionie i okolicachwydaje mi się że nie uchronnie zbliża się czas zamknięcia parkingu proponuje mala akcje sabotazowa :crossy: ekipa budujaca plot bedzie miala zatrudnienie przez najblizsze 25lat :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 no ja narazie odpadam ! może w weekend - sie zobaczy jaka pogoda będzie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 dzisiaj raczej nie dam rady. proponuje piatek-sobota-niedziela :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 najlepiej wikendzik by pasowal najpierw parking a potem miasto do nocy :crossy: Wczoraj bylo super nawet frekfencja dopisala :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 WITAM WSZYSTKICH :bigrazz: TAK JAK LASKA STWIERDZIŁ DOPIERO PO 9 MOGE COSIK SIE ODEZWAĆ:biggrin: BYLO ZAJE-FAJNIE... :P DO DOMCIU DOJECHAŁEM AUTEM A MOTO U KUBY NA STAROŁENIE ZOSTAWIŁEM :clap: JESTEM JAK NAJBARDZIEJ ZA LATANIEM DZIS... BULGARSKA 19.00?? WITAM WSZYSTKICH :bigrazz: TAK JAK LASKA STWIERDZIŁ DOPIERO PO 9 MOGE COSIK SIE ODEZWAĆ:biggrin: BYLO ZAJE-FAJNIE... :crossy: DO DOMCIU DOJECHAŁEM AUTEM A MOTO U KUBY NA STAROŁENIE ZOSTAWIŁEM :) JESTEM JAK NAJBARDZIEJ ZA LATANIEM DZIS... BULGARSKA 19.00?? ALE JAK NIE DZIS TO JUTRO NA BANK?!!! TAK ?? JUTRO ROWNIEZ KOLO 18.30 -19.00! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 dajcie mi znac w temacie ktory wyslalem wam na GG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 W piątek nie moge bo w pracy siedze do 22, sobota i niedziela jak narazie wolne wiec nie ma sprawy latam ile wlezie :P :crossy: :clap: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 patrzyłem na pogodę cały wekend ma padać :Poby się nie sprawdziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 patrzyłem na pogodę cały wekend ma padać :clap:oby się nie sprawdziło telewizja jak zawsze klamie :crossy: napewno bedzie pogoda do polatania :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 dzis 18.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 ok. ale ja sie spoznie jakies 15 minut.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 ZAPRASZAMY :clap: :) :bigrazz: http://forum.motocyklistow.pl/POZNAN-SZAMO...CKA-t54145.html :P niezniszczallni oczywiscie obecnosc obowiazkowa :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 to dzisiaj 18 :P parking pasuje wszystkim :crossy: bo niestety ja do tyrki ide na 20.30 poraszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi