TOMAJ Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 kto zna sie na mechanice, sprzeglo mi sie skonczylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Sprzęgło ci sie skończyło? A od czego? :D Może wystarczy podkręcic przy klamce :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Mi sie tez sprzęgło kończy :buttrock: :notworthy: Ibiza daj namiar do tego twojego gościa co sprzety robi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻółtyHornet Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 WITAM WSZYSTKICH! to mój pierwszy wpis więc na początku: DZIĘKI DLA RADASA za wprowarzenie na tutejsze forum i zaproszenie na parking. pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 na klamce podciagniete na maxa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Kiedy kolejne odkurzanie - jakies propozycje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 (edytowane) jak co to ja tylko wekend, piątek odpada z wiadomych przyczyn (do boju POLSKO!!!!) sobota można jakoś się spyknąć na bułgarską myślę że koło 13-14 niedziela proponuję spotkanko na torze trzeba zobaczyć jak chłopaki śmigają Edytowane 7 Czerwca 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 wyjazd do szamotol http://forum.motocyklistow.pl/POZNAN-WYJAZ...ACH-t48859.html pozdro :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Marco sobota i niedziela pasuje tylko załatw pogode oczywiście słońce i 25 stopni :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 7 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Witam mam nadzieje ze w ten weekend sie stykniemy na parkingu. Laska jak chcesz nr do tego mojego goscia od moto to odezwij sie do mnie na gg to ci podam namiar. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Kiedy kolejne odkurzanie - jakies propozycje ??oki to ustalam szykować odkurzacze:sobota 10.06 godzina 13.30oczywiście słońce i 25 stopnimoże nie 25 ale zobaczę co da się zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 To wielkie odkurzanie w sobote 13.30 :banghead: :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 tak wczesnie to nie zdaze - rowerem w przeciwienstwie do moto jezdze przepisowo i nie przekraczam dozwolonej predkosci ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Jeśli cię wyrobię to w końcu wpadnę :buttrock: W sobotę mam zajęcia do 12 potem jeszcze do kumpla do szpitala (jezeli go wczesniej nie wypiszą) i jeżeli godz będzie odpowiednia to przyjeżdzam :biggrin: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Ja bede na bank, moze w końcu mi sie uda oderwać przednie koło od ziemi :icon_question:) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi