marco Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 tak mi się podoba że nawet przyszyję ją sobie do mojego pięknego kombinezonu :crossy: PSdawajcie mi cynka kto będzie na oddawaniu krwi 16.12 bo trzeba podac ilośc osób żeby wszyscy się załapali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZammeR_Poz Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 (edytowane) EDIT : "Riko - wczoraj was chyba widziałem z kuba , przejeżdzaliście w dwojke koło castoramy w strone tesco Ładnie zapodaliście " Siedzialem wtedy w domu i wlasnie unioslem sie z krzesla jak cos przelecialo ulica Murawa, wiec to byliscie Wy hehehe :wink: Hehe w sobote was widzialem pod Longiem jak siedzieliscie w samochodzie, heh troche mi tak glupio bylo sie przywitac :crossy: ale moze nastepnym razem :cool: Pozdro :) Edytowane 22 Listopada 2006 przez ZammeR_Poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 RIKUŚ naszywki jak zawsze 1klasa :P w jakich sa rozmiarach bo na plecy by sie przydala jakas wieksza :( ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 W związku z wieloma pytaniami o naszywki, naszywki małe średnica 10 cm dla ludzi z naszego "gangu" sa free po 2 sztuki na ramiona. Aczkolwiek w związku z wieloma pytaniami o naszywkę na plecy , jest taka możliwość załatwienia, to nie jest już tania impreza bo kosztuje 145 zł , średnica tej naszywki to 30 cm, akurat na plery. Jeżeli jest ktoś chętny na ten bajer prosze o info najlepiej jak najszybciej, narazie sobie taka zamawiam ja i Tomaj :icon_rolleyes: może ktoś chce dołączyć do nas !!! pozdrawiam wszystkich ps. wiadomo im wiecej bedzie zamowien to cena bedzie szla w dół ZAMÓWIENIA NA DUŻE NASZYWKI ZBIERAMDO PIĄTKU tj . 24.11.06r Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Rikuś 2 naszyweczki proszę :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Bardzo wazne !!!!!!! Słuchajcie przed chwila mialem rozmowe w sprawie naszywek (dużych na plecy !!!! ) i przy wiekszych ilościach to by było całkiem niezla cena : ilość 1, cena: 145.00 złilość 5, cena: 65.89 zł ilość 10, cena: 52.49 zł Takie ceny wynegocjowalem (tylko nie wiem czy netoo czy brutto) ale to i tak bbyło by niezle !!!! Wiec prosze o szybkie info kto by by bral sami widzicie ze powyzej 10 sztuk zamowienia cena jest SUPER !!!!!!!! Prosze o jak najszybsze info kto by brał !!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Siemka :) Ja zamawiam jedną na plecy i dwie na ramiona :biggrin: Są niezłe :flesje: Naszywki biorą jeszcze oczywiście RICO , ToMAJ i MATI czekamy na reszte :P :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymekk Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Siemka :) Ja zamawiam jedną na plecy i dwie na ramiona :biggrin: Są niezłe :flesje: Naszywki biorą jeszcze oczywiście RICO , ToMAJ i MATI czekamy na reszte :P :biggrin:ja nie mam jeszcze nawet nalepek ale jjak co to biore 1 na ramie i plecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 ja tez na plecy biore 1 sztuke :flesje: :P :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 No to ja się piszę na dużą :bigrazz: :icon_eek: Jest juz nas 7 :) :icon_eek: No dalej chłopaki Luzer, Radas, Maras, Norbi... Decydujcie się... (prośba Rika) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 glupie pytanie wiadomix jedna na plecy biore wiec jest juz 8 jeszcze dwoch i gra no i dwie male Riko tez chetnie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 (edytowane) wezme tez tą na plecu chociaz nie wiem gdzie ją sobie przyczepięchyba na czoło :) :icon_razz: :) bo na plecach już nie mam miejsca Edytowane 22 Listopada 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 :) no to jest nas 10!!!:) coz to za pytanie :biggrin: widomo ze biore:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Cześć chłopaki. Mam pytanie do Riko. Mógłbyś mi podać dokładne namiary na tę firmę gdzie robicie naszywki, bo może nasz klub też sprawiłby sobie taki bajer na nowy sezon.....???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 a ch*j chłopaki - żeby was nie blokować i zwindować z ceną biorę też... gdzieś wykopie te 5-dych :) sorka riko, żę kręce... p.s. głosowaliście już ?? http://www.missforum.jpg.pl http://www.misterforum.jpg.pl/ tu cała reszta jak by ktosik jeszcze nie wiedział...http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=60862 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi