Skocz do zawartości

Poznań-Bułgarska itp

IBIZA
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

haloooo

jesli o mnie chodzi to znowu musze do pracy chodzic---nie do wiary to jest :buttrock:

w tygodniu mam wolny tylko czwartek wiec jak mamy cos robic to bede za czwartkiem oporowal najlepiej po poludniu albo nawet pod wieczor

WITAM TOMAJA

czekam na wici

narka

Edytowane przez radek320

ja napewno jeden dzień będę chciał podjechać na tor zobaczyć jak chłopaki na grandysach wymiatają

PS

kurka ale ostatnio jest wysyp z Poznania czytaczy zupełnych świeżaków :buttrock: :biggrin: :biggrin:

witam kolejnego :buttrock:

Edytowane przez marco

a ja sam nie wiem kiedy bede mial czas najpewniej w weekend ale jak wypali cos w srodku tyg to mozliwe ze tez sie zjawie. Tylko dajcie znac troche wczesniej. Pozdrawiam. Szkoda ze was nie bylo na torze - bylo super.

gratulacje dla tego ktory zorganizowal pobieranie krwi na lechu

:icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_evil:

oddalismy z ekipa tyle ze nie mielismy sil odkurzac parkingu

nastepnym razem dajcie znac ze sobie jaja robicie chlopaki

dobrze ze bazar sie odbyl :icon_twisted:

czekam na wici kiedy nastepne sprzatanie na lechu :icon_razz: :biggrin: :bigrazz:

pozdro narka :icon_mrgreen:

No, my oddaliśmy w przeciwieństwie do Was. Jak byście nieco ruszyli mózgami, to też byście oddali, bo krew oddaje się w stacji krwiodawstwa, na Marcelińskiej, nie na parkingu stadionu, gdzie była umówiona zbiórka o 9 rano. W info o tej sprawie, było wyraźnie napisane, że spotykamy się na lechu, by razem dużą grupą pojechać do stacji. Wystarczyło tylko pomyśleć, że nikt nie będzie stał od 9 do 11 i czekał na ew. przyjeżdzających o 2h później, od umówionego czasu spotkania.

Słyszałem, że Fat też był, wystarczyło zadzwonić, zapytać jak się samodzielnie nie potrafi wpaść na to, że stadion i parking, a stacja krw. to dwia różne miejsca :crossy:

z okazji dnia dziecka zapraszam jutro wszystkie dzieci do piaskownicy przy stadionie lecha. nalezy koniecznie zabrac ze soba zabawki! tylko jak ktos zrobi sobie kuku albo zepsuje zabawke to niech do mnie z rykiem nie przychodzi :icon_twisted: