marco Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 (edytowane) trzeba bramke ustawic i kasowac po 40zla budzet na nowe opnki za 800zł :D ;) :biggrin:swoja droga to dawno nie byłem na parkingu Edytowane 24 Maja 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 ziut na pozadne odkurzanie parkingu to trzeba wiecej ludu zgrac bo we dwojke to jedynie moj taras mozemy sobie odkurzyc. pozdro Ja mam w planach naprawde porzadne odkurzanie parkingu przed impreza ktora organizuje na Bednarach - w czwartek zjezdz sie wiekszosc ekip w tym Riviera Stunt Riders z Francji i uderzamy wszyscy na Bługarska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 porzadne odkurzanie parkingu nic tylko szykować odkurzacze :bigrazz: :evil: :) w czwartek zjezdz sie wiekszosc ekip w tym Riviera Stunt Riders z Francji i uderzamy wszyscy na Bługarskao kurna to wszystkich chcesz przywieść rozmawialiśmy tylko o RSR a tu reszta bandy mniam mnia ale wypasRSR na bułagarskiej :icon_razz: :) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Bułgarska może okazać się za mała , ale przecież jeszcze niedalego jest Grunwaldzka :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 to nie ma bata - ustawiam bramke i kasuje po 40zl :icon_razz: dla stalych bywalcow oczywiscie znizka :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 a ja wam powiem tak na torze nie byłem bo nic nie wiedziałem ale jak ktos jest zakrecony całe życie tak jak ja to jest dupa!!! A w ten poniedziałek tez jedziecie na tor?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 (edytowane) jutro 10.15 pod garażemjedziemy na bułgarską robimy co swoje i jedziemy na bazar Edytowane 26 Maja 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 laska ty balonie jeden chlopaki laska jest maly zamot jemu trzeba tak pisac jutro tj. sobota 27 maj 2006 o godz 10.15 pod garage sie spotykamy a lecimy na lecha troche odkurzyc a potem na bazar 10.15 rano oczywiscie czyli ty musisz budzik na 7 ustawic balonie ------- pozdro :biggrin: :icon_razz: :D :icon_razz: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Dobra juz wszystko wiem :biggrin: marco mi pisał na gg to jutro o 10-15 :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 (edytowane) chlopaki laska jest maly zamotwidzisz że to czytacz zupełny świerzak :biggrin: :icon_razz: :Dtrzeba mieć na niego poprawkę Edytowane 26 Maja 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) gratulacje dla tego ktory zorganizowal pobieranie krwi na lechu :D :) :( :( oddalismy z ekipa tyle ze nie mielismy sil odkurzac parkingunastepnym razem dajcie znac ze sobie jaja robicie chlopaki dobrze ze bazar sie odbyl :D czekam na wici kiedy nastepne sprzatanie na lechu :crossy: :crossy: :crossy: pozdro narka :D Edytowane 27 Maja 2006 przez radek320 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 dobrze ze bazar sie odbył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 witam! to mój pierwszy wpis wiec nie wiadomo co napisać DZIĘKI WIELKIE I POZDROWIENIA DLA RADKA320 ZA NAWIĄZANIE KONTAKTU I INFORMACJE O TUTEJSZYM FORUM :biggrin: WITAM WSZYSTKICH I DO ZOBACZENIA JAKOŚ NIEDŁUGO NA ODKURZANIU STADIONU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 no wlasnie - kiedy odkurzanie? bo na torze dzis nie bylem i musze jakos odreagowac :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 umówmy sie jakos w tygodniu - sroda lub czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi