norbi30 Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Witam No i chyba sam znalazłęm odpowiedz Ford Capri http://www.capri.pl/capri/mk1-gb-2000.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Ci od fordów Bravo!! a konkrtetnie Granada 2.0, fajny jest nie potrzeba stópki sam stoi no i wsteczny ma :-)koleś mieszka kilka metrow ode mnie w tej samej miejscowości :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi30 Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Ci od fordów Bravo!! a konkrtetnie Granada 2.0, fajny jest nie potrzeba stópki sam stoi no i wsteczny ma :-)koleś mieszka kilka metrow ode mnie w tej samej miejscowości :-D a moze masz wiecej fotek chetnie pogladam,zamierzam cos zbudowac dla siebie na silniku samochodowym Jakis moze V4,zapkowych silników juz mało co pozostało tak sie ludziska rzucili.Moze ktos podpowie od jakich modeli samochodów mozna zastosowac silniczek w układzie V .V4,V6 to wiem Zapkowe tyz,Garbus no znany,126P tyz znany.Co polecicie czekam na jakies sugestie,odpadaja silnika diesla ,jak Andoria :) Raczej szukam czegos co bedzie mozna zastosowac wał kardana ,skrzynia od ruska czyt.Dniepr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Ci od fordów Bravo!! a konkrtetnie Granada 2.0, fajny jest nie potrzeba stópki sam stoi no i wsteczny ma :-)koleś mieszka kilka metrow ode mnie w tej samej miejscowości :-DTeraz gość mieszka we wieleniu.Ostatnio jak to widziałem było czarne./fajny wynalazek/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy369 Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 koles tym wygrywa wszystkie konkursy wolnej jazdy, Hehehe... Nic dziwnego. Z takim kapciem z tyłu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaMart Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 panowie to silnik v6 jest i ma 4 kolektory :) ford tak to produkowal ze z 3 garnkow z jedenj strony wychodzily wspolnymi laczmai na 2 kolektory , tak wiec kazdy sie mysli ale jest to v6 , osobiscie z gosciem gadalem :wink: , przedenie lagi to nic innego jak podnosniki hydrauliczne z maszyn przemyslowych :cool: pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi30 Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 no to ile to cudo wazy????????taki siłownik od koparki to jakies ciezar 150kg szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi