dudek Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Witam!Mam propozycję korzystnego nabycia Hondy CX 650C z roku 1984. Motocykl jest za praktycznie bezcen, jego stan techniczny(jak i wizualny) właściciel ocenia na "dobry". Chciałbym dowiedzieć się, czy ktoś z Was ma badź miał styczność z tym motocyklem. Jeśli tak to na co szczególnie trzeba uważać przy ewentualnych oględzinach (jeszcze jej nie widziałem). Mój kolega ma CX-a 500 z roku 1980- chodzi i wyglada praktycznie jak nowy, wiec się zastanawiam...może akyrat mi się trafi coś dobrego??:biggrin: Dzieki za odpowiedzi!!!DudekPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek23s Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Witamja mam cx 500 c z 80r. na moto nie nazekam ale tez jest pare rzeczy do zrobienia. zwroc uwage na wydechy - koroduja, sprawdz czy nie cieknie nigdzie z silnika plyn chlodzacy bo mozesz sie wpie... w niezle bagno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 czy wyjecie silnika i wymiana tej uszczelki to takie wielkie bagno ?? ":] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi