robo Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Hej, mam suzuki sv650N z 99r. Troche na niej wieje zwlaszcza w dluzszych przelotach. Wymyslilem sobie ze zaloze czache tylko ze chcialbym miec z nowego modelu(2003-2006). Czy jest tu ktos kto tego juz probowal, i czy mozecie mi powiedziec czy oslony z tysiaca to to samo co zakladaja na 650tke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 A zauwazyles ze N ma pojedynczy reflektor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robo Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 wlasnie miedzy innymi dotyczy moje pytanie, tak samo wiem ze musze wymienic kierownice, co w takim razie z pompka plynu hamulcowego, N ma na kierownicy, Ska chyba gdzies w oslonie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Moim zdaniem jest to operacja zupelnie nieoplacalna.Odpusc sobie.Lepiej kup akcesoryjna szybe mocowana bezposrednio do reflektora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robo Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Mialem cos takiego i wytrzymalo 3 dni, do pierwszego slizgu :D, co do ceny to sie orientuje ile to moze kosztowac, nawet sie zastanawialem czy sobie nie odpuscic i nie zmienic sprzeta na VTR, ale coz lubie moje malenstwo. Widzialem zdiecia i wiem ze sie da. Stara S zupelnie mi sie nie podoba, a nowa Svka to jakas techno zabawka a nie moto(bez urazy dla posiadaczy, kwestia gustu), za to ta owiewka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi