stgt Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 SIEMKA MAM ZAMIAR KUPIC SUZUKI TS 50 (1992r. CENA = 2000PLN CHŁODZONY POWIETRZEM)Z TEGO CO WIDZE TO WYNIKA ZE TA TSka JEST SŁABA... DOBRY SIMSON JĄ WCIAGNIE??TAK WOGLE TO CHCE JA ZAKUPIC NA TEN SEZON A POTEM PRZEPROWADZIC TUNING NA 70 CM3 POLONILUB KUPIC INNY SILNIK OD SUZUKI 125 I PRZEBIĆ NUMERY :icon_razz: JAK NA TA CENE TO WYDAJE MI SIE ZE TSka PREZENTUJE SIĘ LEPIEJ OD SIMSONA :clap: TU MACIE LIKNA : KLIKNIJ TUTAJ ABY ZOBACZYC FOTO --> <--- MACIE MOZE JAKIS SILNIK OD SUZUKI ENDURO 125 ?? NA CHODZIE WSZYSTKIE CZĘSCI ??CHĘTNIE ZAKUPIE PORADZCIE MI Z TYM KUPNEM OPŁACA SIĘ ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesnik. Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 KUPIC INNY SILNIK OD SUZUKI 125 I PRZEBIĆ NUMERY :clap: Od niedawna nie trzeba podawać nr. silnika i nie jest on potrzebny do zarejestrowania moto. :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 13 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 (edytowane) KUPIC INNY SILNIK OD SUZUKI 125 I PRZEBIĆ NUMERY silnik obecnie jest traktowany jako część wymienna i mozesz sobie zmieniać dowoli, a nr silnika nie ma w dowodzie. jedynym wykroczeniem w tej sytuacji będzie pojemność :clap: sam sie kiedyś zastanawialem nad zmianą silnika ale na chłodzony cieczą od suzuki ts50. na allegro był cos za 400zł. A co do motoru z foto to wydaje sie spoko, kierunki całe, błotnik cały( ale i tak bym przycioł :)) wazne żeby wszystkie plastiki miały orginalne mocowania, a nie na jakiś śrubkach tak jak u mnie (jak kupiłem juz tak było) i ta kolorystyka mi sie zbytnio nie podoba ;p :icon_razz: Edytowane 13 Maja 2006 przez Bubaziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi