Browar Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 (edytowane) Już dawno ta myśl kłębiła się w mojej głowie, aby zrobić spotkanie miłośników, posiadaczy i innych których ten motocykl interesuje :D ... Wiem że nie jest to sprzęt popularny, co pewnie wpłynie na frekwencje na takowym spotkaniu, ale z drugiej strony dodaje mu pieprzu. Myslałem o spotkaniu w okolicach czerwca/lipca !! ... co do miejsca to się ustali jak bedą jacyś chętni, w zależności skąd bedą itd.. Ten motocykl napewno zasługuje na posiadanie swojego własnego mini-zlotu !!! :P Piszcie co o tym myślicie ;) czekam na wasze opinie i propozycje :D PoZdRo :evil: :D :icon_eek: Edytowane 22 Kwietnia 2006 przez Browar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Ja jestem ZA of kors :icon_biggrin: Myślę, że warto poszerzyć grono potencjalnych uczestników o chłopaków i dziewczyny latających na Vmaxach, oraz YX - Radianach, gdyż są to motocykle bardzo spokrewnione a jeden był wzorowany na drugim. Więc może zróbmy zlot klanu spod znaku trzech kamertonów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 W sumie racja PGR .. przynajmiej bedzie więcej ludzi bo samych FZXów jeździ mało a tak grono sie poszerzy i moze coś z tego być :icon_biggrin: Czekam na dalsze propozycje :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 (edytowane) i będzie można na żywo porównać całą rodzinkę, jeśli znajdą sie przedstawiciele danych modeli Edytowane 23 Kwietnia 2006 przez PGR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 no i dupa !! temat umarł zanim dobrze się narodził .... pisalem do adminow tego dzialu o zmiane tematu chyba 3 razy ale ciągle cisza ... PGR chyba jestemy sami :buttrock: :evil: :crossy: to kiedy robimy zlota ??? uwalimy się w dwóch ;) :flesje: hehehe zdjęcia pocykamy i bedzie :( PozdRo !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi