Gość Anonymous Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2003 mam problem od 2 lat jezdze na rycerzu na poczatku było fjanie fajna zabawka tylko po jakims czasie zaczelem sie zastanawiac czy nieprzezucic sie na motorynke by miała wiecej mocy.... czy ktos wie jak zwiekszyc moc w rycerzu lub zdjac te blokady ...jadac pod nawet małagorke wysiada :wink:( i to mnie dołuje ... bede wdzieczny..;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2003 ej sorry ale co to jest ten rycerz?????(chyba nie rower) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2003 ej sorry ale co to jest ten rycerz?????(chyba nie rower)hehehe :) gość :wink: Ten rycerz to Jinchenq Knight Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2003 ej sorry ale co to jest ten rycerz?????(chyba nie rower)hehehe :) gość :wink: Ten rycerz to Jinchenq KnightA dokładniej Jincheng JC50Q-8 (raczej nie pomyliłem kolejności) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi