ZimnY Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 pyatnie moje jest takie gdzie sie znajduje ten czujnik w GS-ie bo cały czas pali mi sie lampka od neutrala jak by sie go dało wyjac jakos i zobaczyc co i jak to moze by sie udało go jakos zrobic a jak nie to trzeba sie rozejzec i kupic nowy...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrider Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 pyatnie moje jest takie gdzie sie znajduje ten czujnik w GS-ie bo cały czas pali mi sie lampka od neutrala jak by sie go dało wyjac jakos i zobaczyc co i jak to moze by sie udało go jakos zrobic a jak nie to trzeba sie rozejzec i kupic nowy...pozdrawiam jest pod pokrywą zebatki - lewa strona bloku. Trzeba zdjąć dźwignioę zmiany biegów. Czujnik dołącza masę, może być tak że ten przewód się przetarł i zwarł z masą, albo padł sam czujnik....pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZimnY Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 czujnik nie mugł pasc bo w sumie tam nie ma co do zepsuca ale doszedłęm do tego bo dioda była walnieta i zrobiłem własnej konstrukcji swoja i teraz dziła jeszcze zostało podłaczyc mi czujnik stopki ale nie moge znalesc nigdzie kostki w ktora trzeba to wpiac..;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi