Kufer Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Witam nie dawno kupiłem Suzuki RF600r i w związku z tym mam pytanie jaka powinna byc temperatura silnika żeby móc kręcić?? W mojej RF max. temperatura jaka była to 1/4 na skali a przez 90% czasu utrzymuje sie w dolnej skali (to znaczy pomiędzy 1 a 2 kreską). Z silnika czuje jak idzie ciepło a wiec zimnny nie powinnien być. A nie chce krecic na zimnym silniku z wiadomych powodów. Dzięki za info. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 z tego co pamietam RF ma na wskazniku takie niebieskie pole. Ja zawsze czekałęm aż wskazówka wyjdzie poza to pole i zaczynałem jechać :wink: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi