mx5 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Skąd Ty tylu motocyklistów w jednym miejscu weźmiesz?Co tydzień to może nie ale chcociaż dwa trzy razy w roku taka impra by się zdała.Ale tak jak sam piszesz, musi się okazać że zapowiadane ExtremeMoto to rzeczywiście hit i super zabawa. Bo jak to nie wypali to za rok nikt na to nie przyjedzie. okaże się na miejscu... ale mam przeczucie że będzie fajnie :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 panowie 20pln to zaden pieniadz a jesli cos ma byc zrobione dobrze to na pewno nie za darmoche bo jakosc kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airoch Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 no i się chyba nie doczekam odpowiedzi :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx5 Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 no i się chyba nie doczekam odpowiedzi :crossy: dziewczyny mogą też same wystąpić... w takim przypadku w razie wygranej zgarnie wszystkie nagrody dla siebie :icon_mrgreen: :wink: :flesje: tak napisali http://img84.imageshack.us/img84/1175/gazeta14hi.jpg :smile: :smile: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebekcafe zx12r Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 siema a ja jade 440km z zielonej i sie nawet nie zastanawiam raz sie zyje!!!!!napewno bedzie oki male zloty sa fajne co dopiero taki...:icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx5 Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 siema a ja jade 440km z zielonej i sie nawet nie zastanawiam raz sie zyje!!!!!napewno bedzie oki male zloty sa fajne co dopiero taki...:crossy: camping na terenie extrememoto będzie bezpłatny właśnie się dowiedziałem :icon_mrgreen: :wink: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 To ile osob z forum wie wybiera ?? Ja bede w sobote na 99% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi