Gość Anonymous Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Ratujcie!!!Mam problem albo ze sprzęgłem albo ze skrzynią biegów.Zaczeło się od trudno poruszającej sie dzwigni sprzęgła, im silnik dłużej pracował tym więcej siły trzeba było uzyć aby sprzegło zadziałało (prawieniemożliwe było włączenie sprzęgla) Po wymianie linki na nowa dalej to samo. Jazda stała się uciązliwa z powodu niemożliwości włączenia 4 i 5 biegu ,po podciągnięciu linki sprzęgło zaczynało się slizgać i były trudności z włączenie 3 biegu (czasami udawało sie włączyć 3 bieg poprzez dwukrotny ruch dzwignią zmiany biegu lub poprzez włączenie biegu niższego i szybkie przejscie na wyższy, to samo działo sie z 4-biegiem. Gdzie szukać przyczyny?KrzysiekETZ 250http:// [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Wydaje mi sie ze mogą być zjechane,moze nawet wylamane stopki przesuwek.Musialbys silnik rozpolawiac.Ale najlepiej poczekaj na odpowiedz Krzysztofa lub Pipcyka.Ja moge sie mylic,tak ze lepiej poczekaj. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi