arcioo Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Witam.Wie może ktoś gdzie mogę naprawić lub kupić licznik do R1 98r. Padł mi obrotościomierz. Najlepiej było by w okolicach Wawy, ale w sumie jest już ciepło więc mogę przejechać się w inny rejon polski. :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 najpierw napisz co się dzieje bo z mojego doswiadczenia na mój nos to licznik jest oki tylko pojawiła się jakaś usterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arcioo Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 W sumie nic się nie dzieje po prostu przestał działac czasami ale to bardzo żadko delikatnie się ruszy a po za tym klapa. Rozebrałem go i z tego co tam widziałem to coś było nadpalone , niestety elektruka to nie moja działka więc się nie dotykalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 no to może być faktycznie walniętyja bym jeszcze popatrzył na łącznie wtyczek i przewodów moze cos nie styka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 eeee wymontuj , zanieś do jakiegoś serwisu RTV jak sie coś przepalło to całkiem prawdopodobne że da się to naprawić niewielkim kosztem.. ...jeśli ta opcja się nie sprawdzi to allegro.pl napewno znajdziesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi