Gość Anonymous Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2003 WitamKupiłem nowego Typ:Korado 216 jak go odblokować,aby zwjększyć mu moc.Może mi ktoś napisać coś więcej na jego temat Pozdrawiam dox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Te motorowery mozna kupic w polsce jak tak to po ile sam jestem nim zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Pewna firma zakupiła je ale zanim zaczeła sprzedawać to się rozpadła.I takim trafem go kupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 1 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2003 Koledzy czy ktoś odpisze mi w tym temacie.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi