KuBA Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Wszystko fajnie tylko mnie denerwuje to,że w połowie obrotów przerywa cholernie, trzeba złapac sprzęgło przegazować i dopiero ogień, dlaczego tak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Wszystko fajnie tylko mnie denerwuje to,że w połowie obrotów przerywa cholernie, trzeba złapac sprzęgło przegazować i dopiero ogień, dlaczego tak jest?dobra mieszanke robisz?Nie wiem jaka swieca w KDX-ie jest u Ciebie ale jak jakas racingowa to te swiece lubia wysokie krecenie,wiec co jakis czas trzeba ja konkretnie przegazowac(jednym slowem za duzo nie zamulac). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 że w połowie obrotów przerywa cholernie, trzeba złapac sprzęgło przegazować i dopiero ogień, dlaczego tak jest? Bo Enduroguy źle złożył KDx'a jakby dobrze złożył to by chulał jak trzeba :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 to miał być żart pomyk?? co mógł niby źle złożyć ze motor ma takie objawy według Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 to miał być żart pomykNo żartuje Ale takie objawy mogą byc spowodowane różnymi rzeczami(typu zapłon) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_Bar Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 gratuluje sprzętu oby służył jak najdłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voodoo Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 gartuluje bardzo serdecznie i oby bylo z nim i z Toba wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Gratulacje!!! Też ostatnio zakupiłem sprzęta;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 No zapłon to napewno nie jest bo w KDX ma jedno ustawienie. Za wysoki poziom paliwa. Jak idziesz cały czas na odpowiednich obrotach to jest ok ;] . Tak jak Ci mowilem maszyne na dotarciu ciezko regulowac....Zrób jeszcez troche KM'ów i pobaw sie ładnie z gaźnikiem. Ja zrobilem tak ze trzymał obroty i miał buta :D BTW. MOzesz jeszcze zdabać swiece - wziałem pierwszą lepsza iskre.... Tak to jest jak sie składa moto w pospiechu :D . POwiem Ci tylko ze jedyna ewentualna inwestycja to moze byc swieca dedykowana do KDX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_pol Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 GRATULUJE!!! :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 No maszynka konkretna... Zadbaj o nią a ona zadba o Ciebie;) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Gratuluje nowego sprzętu , miłego docierania :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sniper77 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Gratuluję !! Przyznam, że troszke zazdroszczę Ci takiego sprzęta :) POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi