Piotrek_eM Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Witam. Czy zetknął się ktoś z takimi świeczkami:http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=96319234 NGK CR9EK chodzą po 29, te wychodzą 4,50 za sztukę przy dziesięciu, potrzebuje czterech więc różnica jest znaczna. Produkowane są w Chinach. Na stronie producenta jest napisane że technologia niemiecka. Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Dniepr i Ural to też podobno niemiecka technologia :biggrin: generalnie ja bym tego nie wkręcił, nawet jaby mi za darmo dali... ale może się mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Tez widzialem te ogloszenie na Allegro. Problem w tym, ze jak dla mnie nie jest to zaden odpowiednik CR9 EK, bo te OKO to swiece z jedna elektroda (przynajmniej tak wynika ze zdjecia pokazywanego w aukcji). A jesli jedna elektroda to jest to odpowiednik zwyklej CR9, ktora kosztuje mniej niz te 29 zl. Choc mnie tez kusi, zeby zainwestowac te kilkanascie zlotych i samemu przekonac sie jak to dziala w praktyce. :biggrin: Nie oszukujmy sie - NGK to tez zadna rewelacja... (a cena wynika glownie z renomy marki) Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_eM Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Co mi tam, majątek to to nie jest. Chyba jednak kupie i napiszę za jakiś czas jak to chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi