voodoo Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Naprawde interesujaco dla mnie super! gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siurkowski Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Podoba mi sie dupeczka tego motorku. A co do naklejek to uważam ze choinka....ale każdy ma inny gust. Wiem, że kosztowało to dużo pracy, dlatego gratulacje bo efekt jest chociaż za dużo naklejek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 siemka koszt naklejek to jakies 50 Euro dostepne sa na Ebay.com lub ebay.de samo naklejanie nie jest trudne mi zajelo 2 dni z tym ze na swoja bylo cbr-e naklejalem 3 pasy o duzej wielkosci i tu byl problem zeby nie bylo babli powietrznych ale co tam woda z plynem od mycia naczyc i idzie jak po masle . naklejki sa w komplecie juz po wycinane . dodam ze do takiego wzoru wypada dobrac resze kolorow zeby bylo jak orginal prosto z wyscigow .super wygladżyczę powodzenia :icon_biggrin: przy takiej robocie ja polegałem na fachowcu i jestem z niego super zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi