krisbright Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Witam, stuka mi lekko w lagach, właściwie w lewej. Uszczelniacze są czyste, brak wycieków. Moto jest stare więc podejrzewam, że nikt dawno nie wymieniał oleju w zawieszeniu. Lewa laga wyrazniej stukała, spuściłem olej i właśnie w lewiej było go dość mało. Teraz chcę wlać nowy. 1. Pytanie jaki wlać olej? 2. Czy kombinować z gęściejszym? 3. Jaka ilość oleju jest zalecana do XJ 650 na lagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 WitamW zależności od modelu: (na lagę)262cc modele G/H/LH236cc modele UK/RA/RJ Jak chcesz to mogę Ci wrzucić serwisówkę (słaba jakość ale zawsze) na jakiś serwer. Daj tylko znać.Pozdrawiam Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisbright Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Dzięki, dokładnie 236 cc. Już zalane:-) A serwisówkę bardzo chętnie. Jesli możesz to będę wdzięczny. Z góry dziekuję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 WitamSerwisówka: http://www.megaupload.com/?d=LR7MJ1CQ Pozdrawiam Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisbright Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Dzięki wielkie sitars :D Bardzo mi się przyda bo mam jeszcze trochę dłubaniny. Jeszcze raz wielkie dzięki. Pozdrawiam Kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi