zapek Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Witamdoszły do mnie słuchy że 22 kwietnia ma być otwarcie sezonu bajkowego w zamosciu. Słyszał ktoś cóś w tym temacie??? czy to moje informacjie w tym kierunku są do pupy???dawajta znać..heja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zapek Tak naprawdę to rozpoczęcie sezonu robimy w Zamościu w ten weekend - z Warszawki robimy najazd na Zamość co najmniej w 20 motocykli - będzie zabawnie :P Poczytaj:http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...ic=41612&st=220 Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgrywus Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 a ja ani dzisiaj ani 22 nigdzie sie nie moge ruszyc, niestety musze szukac silnika do swojego vs 700 - pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 (edytowane) ja też dzisiaj nie moge ;( a tak się cieszyłem na to spotkanie :) Edytowane 8 Kwietnia 2006 przez Kil|vov Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi