Matizz Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 witamdzisiaj kupiłem złom z paperami do Mz jaskółki.papiery to włsciwie dowód rejestracyjny 4 kwitki za ubezpieczenie i zaswiadczenie o przeglądzie.nie mam do tego zadnej umowy kupna-sprzedarzy :/ poniewaz facet od którego kupiłem moto dostał je od jakiejś starszej facetki w zamian za pomoc bez zadnej umowy. w dowodzie są daty przeglądów 1974-79 i adnotacja zmiany numeru rejestracyjnego i własciciela w `86. pierwsza rejestracja była w rudzie śląskiej II byla w bytomiu i własnie tam w `87 sie dokumenty konczą. nie mam pojecia co sie z nim dalej działo. aż 2 lata temu tak jak pisałem ten facet od którego kupiłem sprzęt go dostał. facet mieszka w kłodawie za łodzią. nie mam pojecia ilu włascicieli było po drodze zanim moto tam dotarło, ale w papierach juz nikt inny nie figuruje :/ brakuje mi jakiejkolwiek umowy kupna sprzedaży :/ . co mogę teeraz zrobic z tym wszystkim :?: ps. wiem że to wszystko troche zagwatmane ale prościej juz opisac tego nie umiem... pozdrawiamMatizz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti2001 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 dotrzyj do wlasciciela z DR i jesli bedzie dbry to spisze z toba umowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi