Kali00 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Witam,czy miał ktoś kiedykolwiek(lub ma) gogle UFO Plast Xenium..?? Właśnie takowe zakupiłem i chcem uzyskać kilka cennych informacji.. Czy jest w nich wymienna szybka..??Jak się sprawują w terenie ?? Czy szybko się zużywają..?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Przetestuj je i nam wtedy powiedz co i jak :smile:,na allegro mozna dorwac za 75zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Aha czyli najpierw kupiles a teraz chcesz sie czegos o nich dowiedziec - dobre hehe:) To moze sprawdz czy sie ta szybka wyjmuje i przejedz sie w nich motorkiem to bedziesz wszystko wiedzial najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 A jeśli można wiedzieć gdzie kupiłeś i ile dałeś, bo teraz tez chce kupic gogle i ciągle szukam. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 za 110 zł u siebie w sklepie ,ale na allegro są za 75 tylko z jakąś żółtą szybką.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rancher Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Ja posiadam takie gogle powiem tak, gogle bardzo fajne poza tym ze szybka paruje jak sie jezdzi w deszczu:/ ale cena przyzwoita:) szybka jest oczywiscie wymienna. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Ja dzisiaj jeździłem kilka godzin bez przerwy i mi nie zaparowała ani troche , w deszczu nie jeździłem , więc nie wiem , ale może masz rację:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi