Cichy Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2003 a wy dalej sie klucicie kogo szybszy :wink: przeciez juz wam napisalem ze moj :!: :!: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2003 2 sie kluci 3 korzysta.Mój jest najszybszy :wink:W TYM MOMENCIE KONCZYMY TEMAT :))))))))))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu2003 Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Możemy zacząć nawijać o HIP-HOP-ie"Kochana Polsko..." 8) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Jeszcze bedzie czas... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2003 A licznik mojego simka pokazywał 100 km/h na dwójce (naprawdę!!!). Na czwórce miałem 140 (ale tylko dlatego, ze kołek zatrzymywał wskazówke) :lol: :lol: :lol: :lol: Naprawdę tak miałem. A co do HH, to lubię raczej ten z WLKP (SLU SKI SKLAD OWAL MEZ) oraz czasem WWOnie znoszę tego, co reprezentuje Liroy Kaliber, AbraDab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Co do gusty hh to zgadzam sie z ostrym. Może powiem jakie lubie najbardziej grupy :)O.S.T.R. Peja (slums attack), Borixon, Vienio i Pele, Onar & Ośka, WWO, FU :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2003 O.S.T.R. Ostry Nawet podobnie brzmi:) Jakbym kiedyś coś robił to musiałbym zmienić pseudo :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu2003 Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Proszę o autograf :wink: Moje ulububione zespoły:Peja,O.S.T.R,WWO,Pono,AbraDab,Morva,!!OWAL!!,Ascetoholicks 8) Najlepsza piosenki:Przepraszam,Randori,Głucha noc,Na raz, Damy radę,Plany itd :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Moj jezdzi 34 km/h i jest najszybszy na swiecie. :lol: A Wasze liczniki po prostu przeklamuja. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Proszę o autograf :wink: Mogę Ci dać, ale nie wiem po co. :) Jak chcesz mogę co najwyżej podesłać fragment któregoś z tekścików, które piszę do szuflady :) Najlepsza piosenki:Przepraszam,Randori,Głucha noc,Na raz, Damy radę,Plany itd :lol: A ja powiem tak: Randori, Kolejny stracony, dzień, Rapnastyk, Być nie Mieć i długo, długo nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu2003 Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Proszę o autograf :wink: Mogę Ci dać, ale nie wiem po co. :) Jak chcesz mogę co najwyżej podesłać fragment któregoś z tekścików, które piszę do szuflady :) O.S.T.R=Ostry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Nie no :lol: :lol: :lol: :lol: To tylko podobnie brzmi :lol: :lol: Nie mam wiele wspólnoego z O.S.T.R. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Moj jezdzi 34 km/h i jest najszybszy na swiecie. :lol: A Wasze liczniki po prostu przeklamuja. 8) Zapewe masz rację:wink: A tak BTW, jak tam akcja "Motocyklista" się rozwija w Szczecinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Moj jezdzi 34 km/h i jest najszybszy na swiecie. :lol: A Wasze liczniki po prostu przeklamuja. 8) Zapewe masz rację:wink: A tak BTW, jak tam akcja "Motocyklista" się rozwija w Szczecinie? Jaka akcja? 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Bo podobno policja w Szczecinie zaczęła jakąś akcję ("Motocyklista"), która ma zmusić motocyklistów do zaprzestania jeżdżenie 4443546466km/h na godzinie i przejeżdżania przez całe miasto na jednym kole:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi