Avalon Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Witam.Byłem na Słuzewcu ale w butach na dodatek damskich i w takim rozmiarze wyboru poprostu nie ma.Pytałem W Larssonie, w sklepie dla motocyklistów na Górczewskiej, w Bileris Yamaha na Jutrzenki itd itp.Niestety KICHA na maxa. :wink: Może ktos widział w stolicy normalne, czarne , bez zbednych bajerów turystyczne buty dla kobiety rozmiar 37 w cenie tak do 400zł :icon_razz: Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 sprawdzic mozna na Mariensztacie podobna maja miec nowa dostawe :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zamówiłem w końcu na http://www.moto-akcesoria.pl/ Zobaczymy co bedzie.pzdrgrzesiek Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi