Piotrek89 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 witam,wczoraj podczas "papraniny" z bratem zauważyliśmy ze leje mi się (chyba) olej z magneta....czy w takim przypadku bedzie ono jeszcze chodzic???i czy czasem zapłon się nie uczkodził???p.s.jaka będzie ogólna przyczyna tego stanu rzeczy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypek41 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Ja u siebie też gdy rozkręcałem pokrywe od magneta też tam miałem troche oleju. I moto normlanie chodziło i chodzi. Nie wiem jak tera po zmainie simeringow czy dalej troszke tam jest czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek89 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 jak dzwoniłem do mechanika u którego juz niedługo wyląduje moto, stwierdził z mojego opisu ze najprawdopodobniej poszedł mi simering na wale i motor stracił kompresje....mam nadzieje ze juz niedługo cos sobie :D bo juz wytrzymac nie mogę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Miales paliwo w baku na zime jak nie to przeczysc caly bak oraz popatrz na uszczelki czy nie zbutfialy gaźnik przeczysc lub zobacz do cylindra czy wody nie ciagnie bo tez tak moze byc i sproboj zalozyc nowa swiece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek89 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 wszystko to oprócz czyszczenia baku było zrobione i nic....zreszta patrz post wyrzej :D pozdrawiam i dziękuje wszystkim udzielającym się w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi