magneto Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 od czego zamowiles uszczelki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czseter2005 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 uszczelki zamówiłem orginalne w Hondzie we Wrocławiu, koszt ok 100zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Raczej ja bym stawil na zablokowana iglice lub lewe powietrze moze gdzies uszczelka ci wyskoczyla lub to co inni pisza ze zapowietrzenie... :D Widze ze troche zapozno powiedzial ale luz sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 skoro manetka chodzi normalnie, to oznacza, ze z przepustnica wszystko w porzadku. jezeli przepusnica chodzi w porzadku, to zerowe prawdopodobienstwo, ze iglica sie zaciela. jesli ona sie zatnie, to reszta nie dziala... wazne ze juz bedzie(mamy nadzieje) smigac... pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czseter2005 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Witam,wyżej pisałem że zamówiłem orginalne uszczelki do mojej Hondy, jednak pare dni później koleś z hondy zadzwonił i powiedział że niemogą namieżyć mojego motoru (dawałem im numer ramy) i będzie problem z uszczelkami>Troche się tym zdenerwowałem. na allegro goście co sprzedają cylinder do ns-1 piszą żę pasuje też do mbx i mtx więc postanowiłem zaryzykować i kupić uszczelki do mbx. dzisiaj przyszły uszczelki i moge powiedzieć że pajują (napewno komuś ta informacja się przyda bo wiadomo jak z częściami do ns-1 ). Uszczela pod cylinder pasuje idealnie, natomiast pod głowice otwory śrób co to trzymają cylinder pokrywają się idealnie ale reszta wycięć w uszczelce minimalnie o milimetr jest przesunięta (sądze żę wynika to poprostu z jakośći wykonania uszczeli).Uszczelki kosztowały razem 17zł Właśnie zadzwonił do mnie koleś z hondy i powiedział że znaleźli mój motor i wysyłają uszczelki.Będe miał jesen komplet na zapas. moge jedynie powiedzieć że orginalne kosztują 80zł.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 hehe... szkoda ze tydzienwczesniej tej informacji nie podales... tyle mialem klopotow z szukaniem...:) pasuje idealni w chociazby od MBX 80 S z np.85r zycze powodzenia przy skladaniu.pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi