jaras55 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Mam problem ze skuterem Kymco . Po zimie odpaliłem go starterem i potem miałem zmieniany cylinder na 70cm .Nie odpalałem go na 50 rozrusznikiem .czy moze miec na to wpływ wiekszy cylinder Skuter słabo kreci rozrusznikiem przerywa . Czy to wina akumulatora ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Najprawdopodobniej wina akumaulatora :icon_razz: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras55 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Czytałem na innym forum , ze po wymianie na 70cm ma prawo nieodpalac bo jest wieksza kompresja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor_ Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 sprawdz akumulaqtor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 wlasnie mialem powiedziec, ze zapewne masz tak zajefajna kompresje, ze ni ema sily w ogole ruszyc :icon_razz: :wink: :wink: sprawdz aku i tyle... pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi