Turbo Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2003 WitamMam zamiar w tym tygodni kupic etkę 150 i iść na prawo jazdy kategori A1 które jest tylko do 125 ccm :wink: . I mam takie zapytanie czy policja bedzie się czepiać bo egzaminy i jazdy sa na etz 150 POMOCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Będą to tratować jako jazde bez prawka, zresztą poszukaj w dziale Szkoła Jazdy, tam jest sporo tego Pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_DLuGi_ Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2003 tez mailaem zamiar taki zamiar ale poszedlem sie zapytac o kurs A1 i powiedziano mi ze na Amozna rbic jak sie ma 16latek i 9 misiecy wiec lepij poczekac rok i i zrobic se A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profaner Opublikowano 6 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2003 mi nikt nie odpowiada czsem pisze glupoty wiec teraz gram fachowca uwaga! nie nie wolno tak zrobic mozesz sobie wedlug przepisow kupic moto o pojemnosci do 125cm^3 i mocy nie przkraczajace 11,5 KW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 7 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2003 Wedlug przepisow moze sobie nawet kupić GL 1800 ale nie moze go ujezdzac. :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bOreK Opublikowano 13 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2003 SLUCHAJCIE JA TAM MAM 17 LAT A JAK MIALEM 15.5 LAT TO JUSH JEZDZILEM MZ 250 POLICJA MNIE DUPLA NIERAZ ALE JA ZAWSZE SIE JAKOS SIE DOGADALEM BO MIALEM OCZYWISCIE ZAWSZE JAKAS KASE :D :D :D 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 13 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2003 niemow tylko ze dales im piątaka na piwko i sobie poszli :lol: :lol: :lol: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi