mierzwa2 Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Powiedzcie mi czy we Wrocławiu macie jakies miejscówki gdzie jeździcie?Jakieś stare lotnisko,kawalek nieczynnej drogi itp. Studiuje we Wrocławiu i chciałem przyjść popatrzeć itp bo sprzet mam w Jeleniej Górze narazie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szfagier Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 We Wrocławiu to tak różnie. Często spotykamy się na BP albo na Shellu na Legnickiej i latamy po całym mieście. Na Maślicach jest kawałek niezłego asfaltu więc często tam sieś sporo dzieje:D, ale takim podstawowym miejscem zbiórek alkoholowo-motocyklowych jest pewien garaż na Stalowej gdzie stoją dwie(a raczej jedna i jej podróba:D) łanie. Sprowadzaj moto do Wrocka i odezwij się to napewno polatamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 oki dzieki bo właściwie chciałem zapytać czy są takie miejsca jak maja np motodawcy itpgdzie sie spotykają regularnie. ale mówisz ze na maślicach wieć trzeba bedzie zobaczyć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Witam! Ja też chętnie przyłącze sie do polatania:) Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Witam! Ja też chętnie przyłącze sie do polatania:) zgadzam się z przedmówcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qryl Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 weźcie mnie weźcie mnie weźcie mnie ze sobą!!! bede na miscie dopiero gdzies za tydzień albo 2 bo wczoraj zdałem prawko na A ,a tak w ogóle to jezdze Yamahą XTZ 750 ST i szukam ekipki na wspolne wypady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi