Gość weamil Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2003 W ofercie polini zobaczylem super zestawik cyliner-tlok itd. tylko ze do innego skutera czy jest mozliwosc ze da sie go podlaczyc do mojego??Jest tak jak moj chlodzony powietrzem noi nawet z przekroju widaj male podobienstwo.A konkretnie to ja mam Derbi atlantis a cylinerek jest z aprili GULLIVER. Pojemnosc ja mam w swoim 50 a z aprili ma 70.I jeszcze jedno moze ktos mi powie gdzie jest cennik albo stronka dealera i wogole jak sie zamawia z od nich???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Sa zestawy stalowe, 68 ccm pojemnosci do Atlantisa firmy Polini i Malossi.Moc okolo 3 KM wiecej, dysza musi byc o 8-12% wieksza.Niestety znalazlem je na stronie niemieckiej ale sa na pewno firmy ktore cos takiego sprowadzaja.Cena Polini 98 euro, Malossi 115 euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 31 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2003 a czy ktoś nie wie jak to jest z cylindrami i tłokami do dt 50? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi