ptasiorr Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Strzałeczka wszystkim Zakupiłem motorower YAMAHA DT 80 LC2 jestem jej 3właścicielem poprzedni był polakiem i kupił ją od niemca.Mam do niego takie dokumenty:1.umowa Kupna-Sprzedaży(polaka od niemca)2.umowa Kupna-Sprzdaży(moja z polakiem)3.taka zielona karteczka, która z tyłu ma stępel i pisze na jej nagłówku z jedej str "Leichtkraftrad", a z drugiej "Bescheinigung","Betrieberlaubnis"4."Dopuszczenie do ruchu drogowego dla pojazdów zwolnionych z obowiązku rejestracji"(przetłumaczone)5."Dokument identyfikacyjny pojazdu"6.Zaświadczenie o przeprowadzonym badaniu technicznym pojazdu(na 50ccm) Czy to mi wystarczy do rejestracji tego motoroweru w Polsce(pierwsza rejestracja w kraju)?? I ile to będzie kosztowało?PROSZĘ o fachową odpowiedź ...:::pozdro:::... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 31 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 (edytowane) prosiłbym o wmiarę szybką odpowiedź bo nie wiem na czym stoję.... :-( :icon_razz: Edytowane 31 Marca 2006 przez ptasiorr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 nie chciałbym się unosić ale na oczywiste pytania to wszyscy odpowiadajachętnie, a ja mam problem i cisza!!odpowie wkocu ktoś czy nie??????????? :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi