PGR Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Witam! Gdzie w necie mogę sprawdzić specyfikacje motocykla (konkretnie Yamahy) po numerze VIN :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Witam! Gdzie w necie mogę sprawdzić specyfikacje motocykla (konkretnie Yamahy) po numerze VIN :?:Napisz na poniższego maila do Yamahy. Przed zakupem swojego Fazera pisałem do nich w celu sprawdzenia numeru VIN i dostałem odpowiedź po paru godzinach.[email protected] Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 22 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Wielkie dzięki Boniek :!: Dam znać jak będzie odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi