Gość brys Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 ogar 205 ma to coś z prawej strony i byłoby za dużo do przerabiania,rotfl się pluł że nie ma kierunkowskazów Tak jak by były obowiązkowe :)problem polega na tym, że: nie wiem czy nie będzie się odkształcał spowrotem po wyprostowaniu,Grunt, zeby przegląd przeszedł :P :Pnie wiem czy ramy przy okazji nie przekoszęNie wiem jak Ogary, ale wszystkie komarki i romety T-1 jakie do tej pory widziałem sa beznadziejnie krzywe - konkretnie krzywo przyspawana główka ramy... Geometrią bym sie nie przejmował przy tych zawrotnych predkościach.Nie prostuj tego. Badanie masz mieć ze stacji diagnostycznej dowolnej czy wskazał Ci urząd? Jesli dowolna to jedź do takiej gdzie oleją taka błachostke. A wahacz kup używany i nowe tulejki do niego.Jak robiłem przegląd do T-1 to mogłem w dowolnej - zrobiłem na działce, w Łasku.Najlepiej kupić drugi - to akurat prawda - byle tylko był prosty :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
padalec007 Opublikowano 22 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 co do geometri rometów to się zgadzam ale moje tylne koło odbiega od norm dośc znacznie... tylne koło odbiega ze 3 cm od lini koła przedniego (jak się prosto jedzie oczywiście) spróbuje to sam wygiąć na swoje miejsce - tylko - moze ktoś coś poradzi - jak przytrzymać moto w czasie jak będę naprostowywał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi