ResoR Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Cześć, Mam problemik. Wczoraj wyciągnąłem przedni reflektor w celu uszczelnienia zatrzasku od żarówki .... bo już troszkę się wyrobił i żarówka latała. Niestety odkryłem, że sam reflektor jest pęknięty - pod wpływem temperatury zapewne. Nie szkło a plastikowa tylna część z odbłyśnikiem. Sam odbłyśnik też jest już troszkę utleniony. Reflektor pochodzi z owiewek jako, że oryginalny reflektor jest okrągły a nie prostokątny - tak jak mój. Owiewki za to są akcesoryjne firmy FiveStars. A teraz pytanie ... czy ktoś zna jakieś namiary na tą firmę(FiveStars) ... albo musiał kiedyś sie z nią skontaktować z jakichś innych powodów np stelaże pod kufry czy inne .....np w ramach reklamacji ..?? Może ktoś zna jakąś firmę zajmującą sie regeneracją reflektorów.(okolice Wawy) Jak niczego nie znajdę to pozostanie mi skleić i uszczelnić reflektor. Ale gdyby ktoś miał na sprzedaż przypadkiem ........ Za bardzo to nawet nie wiem gdzie szukać..... Z góry dziękuję .... Abyście wiedzieli jak wygląda mój reflektorek, zrobiłem parę fotek....http://www.resor.nazwa.pl/rozne/ [ Dopisane: 22-03-2006, 15:43 ]No nic .... już go posklejałem .... zatrzask uszczelniłem .... i musi wystarczyć .... ... w sumie można było się spodziewać, że nikt się nie bawił takimi rzeczami. do zobaczenia na drodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi