devilwizard Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Gratulacje i oby długo jeździła.Ja dopiero tydzień temu zabrałem się za rozbieranie swego sprzętu i przerabianie:)Więc dzielę bul oczekiwanie:)Miłej pracy przy sprzęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marsik Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Wiem jak sie czujesz :) od 6h mam ja !! HONDA SHADOW VT 750 C '83 marzenieDo szybkiego zobaczenia na trasie :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voodoo Opublikowano 31 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 wiem wiem Marcin:) gratuluje 170km/h wiec nie jest zle nie zdziw sie jak nie bedziesz spal tylko jezdzil w myslach....ps.czekam na zaproszenie na ogledziny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi