speedengel Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 mam do was pytanie mam yamahe FZ 750z 88r i chciałbym włożyć koła od od nowszej 92r moje pytanie czy to wszystko zapasi bez problemu,za podpowiedz z gory dzięki. 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 To nie ten dział na takie pytania ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedengel Opublikowano 17 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 a na jakim dziale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Ja bym dal w "Mechanika Ogólna". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 speedengel zaaplikowałes już koło? Bo nie widze Nowego tematu w Mechanice... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi