marsik Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Zmieniłem zdanie co do kupna pierwszego motocykla. Już nie Virago 535. Obecnie potrzebuje rady co do Hondy Shadow VT 750 C rocznik 1983 za cene ok 8000PLN. Wiem, że cena uzależniona jest od stanu technicznego. Ale powiedzcie prosze jakie są wasze opinie o tym modelu. Czy ktoś posiada lub posiadał taką Honde i jakie są jego odczucia z użytkowania. Z góry dziękuję za podzielenie się ze mną swoimi uwagami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voodoo Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Witam szanownego Pana Marcina :D (pewnie trafilem)Jak sie domyslam jestes juz po rozmowach z Burza i napewno juz jedna opinie masz. Faktycznie Virago bylo troche za male:) Shadow zdecydownie lepszy. Jezeli masz ochote zapraszam na obejrzenie mojej laluni shadowa 600 mozesz sobie porownac z 535 a shadowke 750 jak najbardziej polecam motocykl nie do zaj... a jak wyglada pod malczewska maniana:)Pozdro :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marsik Opublikowano 17 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Trafiles ! Ale kto trafil? Bardzo jestem ciekaw? Poprosze wiecej szczegolow o sobie to moze Cie pokojarze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 jezdzilem honda shadow z 84 roku o pojemnosci 700 ccm, ale to prawie to samo. Nabilem bezawaryjnie 30 tys km ( do 60tys) - motocykl spisywal sie swietnie! Te hondy sa mocne , lekkie i bardzo oszczedne- moja spalala srednio ponizej 4l/100!!! Przy tym sa bezobslugowe- kardan, hydraulika na zaworach, sprzegle ( z antyhoppingiem) . Ogolnie warto brac!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voodoo Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 marsikeh myslalby kto ze kiedys nauczyciel z uczniem bedzie spotykal sie w przyslosci na zlotach.... :Ppozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marsik Opublikowano 24 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 marsikeh myslalby kto ze kiedys nauczyciel z uczniem bedzie spotykal sie w przyslosci na zlotach.... :)pozdrawiamNauczyciel tez moze byc czlowiekiem (motocyklista) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voodoo Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Akurat Ty (jezeli mozna na Ty:)) od zawsze byles traktowany jako czlowiek i dobry nauczyciel, z tego co wiem nie tylko przeze mnie:)Jak poszukiwania motocykla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marsik Opublikowano 26 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 (edytowane) To mile :rolleyes: Jak sie nic nie walnie to w piatek finalizacja :unsure: (5 koszmarnie dluuuuugich dni) P.S. Ty mile widziane :) Edytowane 26 Marca 2006 przez marsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voodoo Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 no to ladnie i co to bedzie co??? chwalic mi sie tu prosze shadowek??? daleko trzeba jechac... a jakie pozniej bede dlugie dni do wyjechania zarejestrowania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marsik Opublikowano 27 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Jak w temacie VT 750 C Dabrowa Gornicza zarejestrowany :rolleyes: Wiec bez klopoty bez nalotu Fakturka (przez komis) rejestracja formalnosc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi