PrzemasVIP Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 chciałem zmierzyć ile mi pali WSK, i okazało się że na niecałe 100km spaliła 6litrów.Może przyczynom jest to że leciutko cieknie gaźnik,leciutko.Albo to że nie jeździłem na długie dystanse tylko co pół kilometra i za każdym razem jom gasiłem, i do tego nie jeździłem "spokojnie", przy każdym ruszaniu musiał byś zryw, a średnia prędkość to 60km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Napewno od ruszania i gaszenia. Zrób np.50km bez gaszenia i obliczysz ile pali na 100km, bo niemożliwe żeby 6l paliła na niecałe 100. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 mi jawa w trasie kiedyś wzieła ponad 8l/100km - przez przytkany wlot powietrza . PS - czy nie mogłeś wszystkiego napisać w jednym temacie tylko dla każdej pierdoły zakładać nowy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boberson Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Rozio a ile tak przeciętnie palą CeZety 350 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Rozio a ile tak przeciętnie palą CeZety 350 ? Jak dobrze ustawiona to w trasie w 4l się zmieści - nie przekraczając 90 km/h. Tak było przynajmniej z moją CZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Rozio a ile tak przeciętnie palą CeZety 350 ? Mam CZ z silnikem jawy TS350 i pali 4,5-4,8 w trasie przy przelotowych 100-110 (licznikowo) W 2 osoby, max dopakowana, w górach, przy ostrym traktowaniu manetki wzieła 5,3. Najmniej z kolei to 3,8 na trasie Kraków - Zemplińska Sirava - Kraków czyli przez góry ale wtedy jechała z nami 125 i V przelotowa w okolicach 80. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi