Skocz do zawartości

OTWARCIE SEZONU 2006-BIBKA

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Maniek6r napisał:

lykniesz pare glebszych i sam sie nauczysz

zaprosisz mnie do swojego stolika na czesc integracyjna ? no wiesz

nie lubie podzialow, to ma byc impreza integracyjna i jak juz stoliki beda niezalezne od siebie to postaram sie wypic z kazdym. Ale przy rezerwacji cos sie pogada z wlascicielem, moze ma miekkie serce. 8)

nie lubie podzialow' date=' to ma byc impreza integracyjna i jak juz stoliki beda niezalezne od siebie to postaram sie wypic z kazdym. Ale przy rezerwacji cos sie pogada z wlascicielem, moze ma miekkie serce. [/quote']

to ja jestem pierwszy w kolejce :)

Nie poznasz 1/10 a zgonujesz, a my mamy sie bawic, party, dancing nowiesz :mrgreen: :mrgreen:

Nie poznasz 1/10 a zgonujesz' date=' a my mamy sie bawic, party, dancing nowiesz [/quote']

po prostu z kazdym sie przybije zdrowie i po malym lyczku starczy, ok, nie robmy smietnika, niech ten temat zasila propozycje lokalowe w koncu i chetni ;D

na 99% bede na Bemowie wiec moze i na cos puzniej sie skusze... kwestia dogadania sie w ostatnich dniach przed impreza (stan gotówki mojej jest najwazniejszy bo w odpowiednim gronie wypic  lubie a i trzeba miec za co wlac do baku zeby wrocic w okolicach nastepnego dnia...) wiec wstepnie sie pisze.... bez pomyslu na nocleg i garaz ;)

Heh No ja bede jechal tez wiec jak jestes z lubelskiego to nastepnego dnia po imprezce bedziemy mogli razem wrocic kawalek drogi... :lol:

na 99% bede na Bemowie wiec moze i na cos puzniej sie skusze... kwestia dogadania sie w ostatnich dniach przed impreza (stan gotówki mojej jest najwazniejszy bo w odpowiednim gronie wypic  lubie a i trzeba miec za co wlac do baku zeby wrocic w okolicach nastepnego dnia...) wiec wstepnie sie pisze.... bez pomyslu na nocleg i garaz ;)

Heh No ja bede jechal tez wiec jak jestes z lubelskiego to nastepnego dnia po imprezce bedziemy mogli razem wrocic kawalek drogi... :lol:

I Waldi ... który mieszka odemnie jakies 30km...