Kulus Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Maniek6r napisał: 4-7 zl za browar trzeba by wskoczyc do biedronki VIPow dla VIPow nakupowac i przemycic heh... i pieknie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 14 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Maniek6r napisał:lykniesz pare glebszych i sam sie nauczysz zaprosisz mnie do swojego stolika na czesc integracyjna ? no wiesz nie lubie podzialow, to ma byc impreza integracyjna i jak juz stoliki beda niezalezne od siebie to postaram sie wypic z kazdym. Ale przy rezerwacji cos sie pogada z wlascicielem, moze ma miekkie serce. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 nie lubie podzialow' date=' to ma byc impreza integracyjna i jak juz stoliki beda niezalezne od siebie to postaram sie wypic z kazdym. Ale przy rezerwacji cos sie pogada z wlascicielem, moze ma miekkie serce. [/quote']to ja jestem pierwszy w kolejce :)Nie poznasz 1/10 a zgonujesz, a my mamy sie bawic, party, dancing nowiesz :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 14 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Nie poznasz 1/10 a zgonujesz' date=' a my mamy sie bawic, party, dancing nowiesz [/quote'] po prostu z kazdym sie przybije zdrowie i po malym lyczku starczy, ok, nie robmy smietnika, niech ten temat zasila propozycje lokalowe w koncu i chetni ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 niestety jak to bedzie 22.04 to mnie nie bedzie, bo jade do Rybnika :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasiek Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 na 99% bede na Bemowie wiec moze i na cos puzniej sie skusze... kwestia dogadania sie w ostatnich dniach przed impreza (stan gotówki mojej jest najwazniejszy bo w odpowiednim gronie wypic lubie a i trzeba miec za co wlac do baku zeby wrocic w okolicach nastepnego dnia...) wiec wstepnie sie pisze.... bez pomyslu na nocleg i garaz ;) Heh No ja bede jechal tez wiec jak jestes z lubelskiego to nastepnego dnia po imprezce bedziemy mogli razem wrocic kawalek drogi... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 na 99% bede na Bemowie wiec moze i na cos puzniej sie skusze... kwestia dogadania sie w ostatnich dniach przed impreza (stan gotówki mojej jest najwazniejszy bo w odpowiednim gronie wypic lubie a i trzeba miec za co wlac do baku zeby wrocic w okolicach nastepnego dnia...) wiec wstepnie sie pisze.... bez pomyslu na nocleg i garaz ;) Heh No ja bede jechal tez wiec jak jestes z lubelskiego to nastepnego dnia po imprezce bedziemy mogli razem wrocic kawalek drogi... :lol: I Waldi ... który mieszka odemnie jakies 30km... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 mieszkam na obrzeznej dzielnicy Targowek Chodzi o prawobrzeżną stronę Wawy :twisted: Czyżby lokal w okolicy tych hotelików i parkingów to "KACPEREK" :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 16 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Czyżby lokal w okolicy tych hotelików i parkingów to "KACPEREK" hehe, niestety to nie kacperek, nie bedziemy straszyc ludzi, lepiej cos cywilizowanego w CENTRUM :mrgreen: Rebel, to Ty jakos jestes sasiad tego lokalu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Rebel, to Ty jakos jestes sasiad tego lokalu?? Sąsiadem nie jestem bo zamieszkuje inne okolice ale lokal jest mi znany :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi