Skocz do zawartości

Jakie gogle na choperka?

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Sprubuj tego linka http://allegro.pl/show_item.php?item=92388426

są fajne bo mają wymienne szybki ciemne i przezroczyste czyli jazda w nocy i w ciągu dnia dobrze kryją tważ i nic nie podwiewa, jedyny ,mankament to to że lekko psuja kolory ( w porównaniu z polaroidami) i jak jeste jóż wrzesień październik to niestety przed jazdą przystaw je do róry wydechowej żeby się podgrzały bo zaparyją na postoju potem trzymają ciepło od tważy, no a pozatym to najlepszy sprzęt jaki mozna za te pieniądze kupić:) Ja mam 3 pary tz. moja rodzina:)

radekb pisal o okulrach chopper, mam takie i jest fajnie jak sie jedzie ale gdy stoisz na światłach to parują jak diabli, ruszasz i dopiero widzisz jasność wiec nie polecam, bede mial gogle z louisa od kumpla jak je przetestuje to dam wam znac pozdrawiam!

A ja swoje kupiłem na targu za 9 zeta. Szlifierzy mówili że są zadziobiste, więc jak odpryski, wypryski i inne dziadostwo się nie ima to zapodałem. Wciskam w jajko węża i jest cool. Jak się wytrą ( bo to poliwęglan ), to w recycling i następne. A jak mości Panom chrząszcze i chrabąszcze przeszkadzają, to trza się do czterokółki przesiąść. Panowie którzy wygląd chcą okularkami nadrobić, do salonu odnowy, nie na motoor.

Ja mam te okulary choppers o ktorych pisal radekb i nie nazekam. Cały trik polega na tym, żeby ich za mocno nie dociskac do twarzy bo wtedy faktycznie parują, ale jak sie tego nie robi to sa gitesmajonez. Moim zadniem b.dobry stosunek jakosci do ceny.